Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@16:37:44 GMT

مزوتراپی چیست و چه نقشی در زیبایی پوست دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۲۸۶۹۲

مزوتراپی نوعی روش درمانی تزریقی است که در تمام دنیا، به خصوص فرانسه، کاربرد زیادی دارد و به وارد کردن گروهی از مواد فعال بیولوژیک با سوزن‌های بسیار ریز به داخل پوست مزوتراپی می‌گویند و افرادی که تحت درمان با این روش هستند بهتر است که مطلب زیر را حتما بخوانند. آفتاب‌‌نیوز : مزوتراپی عبارت است از وارد کردن گروهی از مواد فعال بیولوژیک با سوزن های بسیار ریز، به داخل پوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مواد می توانند شامل انواع ویتامین ها دارو ( مانند ماینوکسیدیل ) یا فاکتورهای رشد ( مانند فاکتورهای رشد انسولینی) باشند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در واقع تعداد مقاله های علمی که تایید کننده کاربرد مزوتراپی در زمینه پوست و مو باشند، کم هستند و به همین دلیل خیلی از متخصصان پوست این روش درمانی را قبول ندارند و این درحالی است که در کنگره های اروپایی به خصوص در فرانسه که به نوعی مهد درمان زیبایی پوست محسوب می شود، این روش بسیار کاربردی و شایع است و هیچ کس درمورد موثر بودن یا نبودن آن سوالی نمی پرسد، زیرا تقریبا همه در مورد تاثیرمثبت مزوتراپی آگاهی لازم را دارند.

همایون مژدهی آذر متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه در مزوتراپی موادی که به داخل پوست تزریق می شوند شامل انواع ویتامین های دارویی مانند ماینوکسیدیل یا فاکتورهای رشد مانند فاکتورهای رشد انسولینی هستند، بیان کرد: افرادی که تحت درمان با مزوتراپی قرار می گیرند باید بدانند که این روش موقتی بوده و باید چند مرتبه برای درمان مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه معمولا فواصل تزریق در نوبت های اول کوتاه تر و در نوبت های بعدی، طولانی تر خواهد بود، ادامه داد: در مورد مزوتراپی مو هنگامی که از محلول های مناسب برای تزریق استفاده شود، ریزش مو تا حد قابل توجهی کاهش پیدا می کند و حتی گاهی شاهد رشد موی مجدد نیز خواهیم بود، اما در این مورد هم باید تزریق و درمان، دنباله دار باشد.

وی با بیان اینکه به دلیل تزریق با سوزن های ریزی که به صورت دستی یا با دستگاه مزوگان انجام می شود، مزوتراپی کمی دردناک است، گفت: تکرار درمان که از بیماری به بیمار دیگر متفاوت است، می تواند کمی خسته کننده باشد که البته این تکرار درمان و تزریق برای حفظ اثر مزوتراپی است که درنهایت می تواند برای بیمار نتیجه مطلوبی داشته باشد و معمولا پس از تزریق بیمار با کمی تورم در ناحیه تزریق و اطراف آن مواجه می شود.

این متخصص پوست و مو با اشاره به این که استفاده از ترکیباتی که باعث ذوب شدن چربی ها می شوند، می تواند تورم بیشتری ایجاد کند. اضافه کرد: در مورد مزوتراپی چربی ها و سلولیت ها توصیه می شود که مقدار زیادی از دارو در یک جلسه تزریق نشود زیرا درغیر این صورت، بیمار با افزایش بیش از حد چربی خون مواجه می شود و حتی در مواردی التهاب لوزالمعده یا پانکراتیت برای او به وجود می آید.

آلرژی نسبت به مزوتراپی
علاوه بر این موارد ممکن است گاهی بیمار به مواد تزریقی آلرژی داشته باشد و دچار واکنش های آلرژیک شود. همچنین بد نیست به کبودی دور چشم در اثر مزوتراپی برای از بین بردن سیاهی و لکه های دور چشم نیز اشاره کنیم، از آنجا که مویرگ ها و پوست بسیار نازکی در اطراف چشم ها وجود دارد، بنابراین کبودی دور چشم در اثر مزوتراپی دور از انتظار نخواهد بود.

عضو انجمن متخصصین پوست ایران با بیان این که تا زمانی که یک ماده را برای بیمارمان تزریق نکنیم، متوجه حساسیت او نسبت به آن نمی شویم؛ اظهار کرد: اگر خود بیمار بگوید که بدنش به ماده خاصی مانند ماینوکسیدیل حساسیت دارد، پزشک برایش آن تزریق را انجام نخواهد داد ولی جالب است بدانید تمام افراد با هر جنس پوست و مویی می توانند روش مزوتراپی را برای درمان های زیبایی خود انتخاب کنند.

مژدهی آذر تصریح کرد: مزوتراپی برای درمان های مختلف دارای پروتکل های متفاوتی است، یعنی ترکیب ها و میزان مواد مورد استفاده تزریقی برای هر مشکلی به صورت مستقل است و پزشکان می توانند خودشان مواد مختلفی مانند ویتامین ها و داروها را با یکدیگر ترکیب کرده یا اقدام به تهیه ترکیب های آماده ای کنند که از قبل توسط شرکت های داروسازی تولید شده است.

بیشترین کاربرد و تاثیر مزوتراپی
وی در پاسخ به این سوال که بیشترین کاربرد مزوتراپی در چه مواردی است ، بیان می کند : این روش برای جوانسازی پوست، کم رنگ کردن لکه های پوستی و لکه های بارداری، لیفتینگ پوست، ذوب کردن سلولیت ها و چربی های اضافه و درمان ریزش مو کاربرد دارد.

این متخصص پوست و مو اذعان کرد: میزان پاسخ گویی و عوارض مزوتراپی از فردی به فرد دیگر متفاوت و غیرقابل تشخیص است. مثلا ممکن است درمان ملاسما( لک بارداری) به مزوتراپی برای بیمار خوب و موثر باشد و برای بیمار دیگری چنین تاثیری نداشته باشد.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۲۸۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید

متخصص اعصاب و روان با تاکید به عوارض اختلال افسردگی گفت: توجه نکردن به این بیماری باعث مزمن شدن بیماری افسردگی شده و کنترل آن نیز دشوارتر می شود، هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد در روابط بین فردی، شغل و فعالیت‌های روزمره بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد و فرد باید برای درمان اقدام کند.

ویکتوریا عمرانی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بروز اختلال افسردگی در برخی افراد اظهار کرد: فردی که خلق گرفته دارد، علاقه‌ها و لذت‌های قبلی را از دست داده و همراه آن تعدادی از علائم مانند کاهش انرژی، تغییراتی در خواب، اشتها، تغییراتی در انگیزه، احساس گناه و کاهش تمرکز را داشته باشد و اگر این علائم در بیشتر ساعت‌های روز و حداقل دو هفته تداوم پیدا کند، فرد به اختلال افسردگی مبتلا شده است.

وی با بیان اینکه افسردگی می‌تواند سرچشمه بسیاری از مشکلات برای بیمار شود، افزود: بی‌خوابی مداوم فرد افسرده بر ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد یا الگوی تغذیه‌ای فرد را تغییر داده و روابط بین فردی بیمار مبتلا به افسردگی در خانواده و بین همکاران دچار مشکل می‌شود.

متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: این حس ناخوشایند افسردگی باعث بروز تغییراتی در رفتار فرد مبتلا شده و این اتفاق باعث می‌شود که اطرافیان او هم از این موضوع دچار آسیب شوند، اگر این علائم ماندگار باشد و باعث شود که فرد کارهای روزمره خود را انجام ندهد و حوصله انجام هیچ کاری و رفتن به محیط‌های شاد و شلوغ را نداشته باشد، باید به فکر درمان بود.

وی در خصوص شیوع این بیماری در سنین متفاوت اظهار کرد: احتمال بروز بیماری افسردگی در تمام سنین وجود دارد و درمان آن متفاوت بوده و تشخیص این بیماری در سنین زیر دبستان مشکل بوده و از نظر مشاهده رفتار فرد بیمار به ابزارهای ویژه نیاز دارد، اگر فردی در سنین جوانی افسردگی داشته باشد، احتمال بروز این بیماری در دوران سالمندی هم وجود دارد، علاوه بر این برخی افراد بدون سابقه قبلی به دلایلی ممکن است در دوره سالمندی به افسردگی مبتلا شوند.

عامل بروز بیماری افسردگی چند فاکتوری است

عمرانی فرد در مورد علل بروز بیماری افسردگی خاطرنشان کرد: مانند همه اختلالات روانپزشکی عامل بروز بیماری افسردگی هم چند فاکتوری است، عوامل ژنتیکی، زمانی که سیستم عصبی در دوران جنینی شکل می‌گیرد و اتفاق‌هایی که برای مادر رخ می‌دهد، در بروز بیماری افسردگی فرزند بی‌تأثیر نیست، همچنین تغییرات مواد درون بدن، عوامل روانی و اجتماعی مانند استرس‌ها، وقایع ناراحت‌کننده در خانواده و محیط کار مجموعه‌ای از عواملی است که باعث می‌شود، فردی مبتلا به این بیماری شده و اختلال افسردگی در او شدت پیدا کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: لازم است بدانیم توجه نکردن به افسردگی باعث مزمن شدن این بیماری شده و کنترل آن هم مشکل‌تر می‌شود و هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد و این عملکرد می‌تواند در روابط بین فردی، شغل، فعالیت‌های روزمره و در مراقبت فرد از خود اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: علائمی مانند کم‌خوابی، مشکل در تمرکز، پراشتهایی یا کم اشتهایی هر کدام عوارضی را برای فرد افسرده به همراه دارد و در اختلال افسردگی‌های شدیدتر هم فکر کردن به مرگ از جمله عوارض ناگواری است که احتمال دارد برای فرد افسرده رخ دهد و خانواده را درگیر کند.

متخصص روانپزشکی با بیان اینکه توصیه‌های اطرافیان برای مبارزه با این بیماری به فرد مبتلا کمک‌کننده است، گفت: توصیه‌ها نباید جنبه دستوری داشته باشد و اعضای خانواده باید سرزنش کردن بیمار را کنار بگذارند، شرایط و محیط پرتنش را برای بیمار تعدیل کنند تا او بتواند از نظر رفتاری تا اندازه‌ای فعال شود و احساس مفید بودن کرده و حس بی ارزش بودن نکند.

کد خبر 749247

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟